2008. november 5., szerda

Hogyan fogyjál le 4 kilót koplalás nélkül kevesebb mint egy hónap alatt

Ráadásul együtt..Keresek olyan sorstársakat, akik szeretnének karácsonyig ledobni magukról vagy 6 kg-ot. Én három hete 92-ről indultam, most tartok 87 nél.Sokkal jobban érzem magam, több az energiám, az arcom sem olyan pufi már,szóval...jót tett az önbizalmamnak.A környezetem is folyamatosan rám csodálkozik,dicsérnek állandóan...ez is jó hatással van rám.A fogyás iránti vágyat a 4 éves kislányom alapozta meg 100%-osan,mikoris egy nap a fürdőszobában rám nézett és a pocakomat megfogva közölte velem, hogy te nagyon kövér vagy anya,fogyjál le. Ez volt a varázsütés ,no meg az ,hogy a férjem 55 éves kora ellenére marha jó pasi, és úgy gondolom nekünk még van dolgunk egymással,nem kellene más irányba terelni az esztétikum hiánya miatt. Szeretném, ha a férjem és a gyerekeim is büszkék lennének az anyjukra a kinézete miatt is.Szóval elkezdtem,egyenlőre a fehérje és zöldség diéta van, minimális szénhidrát, és kevés vacsora. Van viszont dupla adag reggeli meg esti alga,ami gyakorlatilag elvette az éhségérzetemet, parancsolni tudok az édesség utáni vágyamnak,ráadásul az algáimban minden hasznos anyag benne van , amire szüksége lehet a szervezetemnek.A fogyókúra alatt nem alakulnak ki hiánybetegségek. A vércukor szintemet is karban tartja ezért is bírok kevesebbet enni.
A fogyás második fázisa november 22-én indul , mikoris jön a Webstar az online személyi trénerem akinek a segítségével összeállítjuk az edzés tervemet ,és indulhat a testre szabott mozgás. Már alig várom és úgy gondolom, hogy már az eddig is komolyan javuló közérzetem egy újabb dimenzióba kerül a javulás tekintetében.Egyébként a Webstarba te is ingyen tudsz regisztrálni a www.bioalga.hu weblapon a személyi tanácsadó menüben.
És ha gondolod fogyjunk együtt! Küldj üzenetet, szívesen megosztom veled fogyi tapasztalataimat, ha gondolod segítek jó tanácsaimmal.A legfontosabb: legyen a döntésed megingathatatlan, és legyenek céljaid.
Az elért eredményeimről egy hét múlva újra beszámolok.

Nincsenek megjegyzések: