2008. november 9., vasárnap

6 extra hatásos zsírolvasztó gyógynövény

Az egyik blogomban ígértem,hogy beszámolok fogyókúrás részeredményeimről.Eltelt 5 nap és igen kritikus időket élek mert az utóbbi napokban meg sem moccant a súlyom.Valószínű,hogy a szervezetem hozzászokott a kevesebb kalória bevitelhez és annyi történik, hogy a kevesebbet jobban hasznosítja.
Szóval ha nem akarom feladni,márpedig nem fogom,akkor valami fegyvert kell elővennem az eszköztáramból.Segítségül hívtam a szakirodalmat is,hogy melyek a világ legjobb zsírégetői.
1.Zöldtea-a benne található nagy mennyiségű antioxidáns(polifenolok-katekin vegyületek) hatására a zsírégetés felgyorsul.
2.Gyömbér-energizáló,melegíti a testet,és gyorsítja az anyagcserét.Segít a vércukor stabilizálásában és csökkenti az édesség utáni vágyat.
3.Gyermekláncfű-gyökerét a máj-és az emésztési panaszok orvoslására használják.A benne lévő hatóanyagok felpörgetik az anyagcserét,és szintén csökkentik az éhség utáni vágyat.
4.Citromfű-csökkenti a belső feszültséget.Javítja a bélműködést,és a bélflórát,segíti az epe munkáját.
5.Maté tea-a koffeinnel azonos értékű mateint tartalmaz,csökkenti a fáradság- és éhségérzetet,segíti az emésztést és méregtelenít.
6.Spirulina mikroalga-segít a zsírpárnáinkban tárolódott salakanyagokat kiméregteleníteni a szervezetünkből,segíti a sav-bázis egyensúly helyreállítását, és táplálja a sejtjeinket.A legkomplexebb anyag a fogyókúrában ,ami kihagyhatatlanná teszi.
Találtam egy vitálitalt amelyik az előbb felsorolt alkotókat mind tartalmazza.Kineto Plus névre hallgat ( www.bioalga.hu ), ki fogom próbálni,és újra jelentkezem.Írjatok Ti is ,hátha van valami jó ötletetek arra vonatkozóan hogy a súlyom újra meginduljon lefelé.

Nincsenek megjegyzések: